Haku

A Guide to Helsingfors

A Guide to Helsingfors. The Tourist Society in Finland,; matkaopas, liitekartta -- Englanninkielinen opaskirja turisteille. Kannet keltaiset, punainen teksti. Johdannon lisäksi tietoja hotelleista, kirkoista, kaupoista, nähtävyyksistä ja retkeilymahdollisuuksista lähiympäristöön.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

A Guide to Helsingfors

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIII-16
Mitat
kork 18,3 cm, lev 13 cm
Valmistus
1910
teollinen, painettu
paperi
Helsinki
Lilius & Hertzberg, Valmistaja
Käyttö
1910 -
Helsinki
Suunnittelu
Young Ernest, kirjoittaja, Suunnittelija
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus