Haku

seteli; assignaatti; Viisi Kymmendä Kopekaa

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2006 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; assignaatti; Viisi Kymmendä Kopekaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIII-682 -9
Mitat
10,8x16 cm
Merkinnät
Viisikymmendä Kopekaa no 8577, Åbo d. 14 Maj 1813. N:o 8677. Uti Storfurstendömet Finlands Wäxel- Låne- och Depositions-Contor är insatt en Summa af Femtio Kopek Kejserliga Ryska Banko Assignationer, hwilka 50 Kopek innehafwaren häraf har attåterbekomma. Åbo d. 14 Maj 1813.
Valmistus
1813
teollinen
paperi
painettu
Suomi, Turku
Aiheet
Luokitus