Haku

seteli; assignaatti, viisikymmentä kopeekkaa; Viisi Kymmendä Kopekaa

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; assignaatti, viisikymmentä kopeekkaa; Viisi Kymmendä Kopekaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIII-682 -10
Mitat
10,8x16 cm
Merkinnät
Viisi Kymmendä Kopekaa no 26200, Åbo d. ? Maj 1815. N:o 26200. Uti Storfurstendömet Finlands Wäxel- Låne- coh Depositions Contor är insatt en Summa af Femtio Kopek Kejserliga Ryska Banko Assignationer, hwilka 50 Kopek innehafwaren häraf har attåterbekomma. Åbo d. ? Maj 1815.
Valmistus
1815
teollinen
paperi
painettu
Suomi, Turku
Käyttö
1815 -
Aiheet
Luokitus