Haku

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961. Vas. Black & Deckerin Skandinavian edustaja Erickson Ruotsista, oik. Black & Decker Ltd:n edustaja Richardson Englannista. Porakoneen käyttöä kokeilee Onni Hissa Vaasasta. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietinen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Black & Decker -kurssi rautakaupoille Insinööritalossa (Ratakatu 9) 27.1.-1.2.1961

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ratakatu 9
Aiheen aika
1961
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N191581
Mitat
18x24
Kuvaustiedot
1961
Helsinki, Ratakatu 9
Pietinen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus