Haku

Huvila Matosaaressa

Huvila Matosaaressa. Huvilan vuokranneiden Moustgaardien pojat pyöräilemässä pihalla. Rakennuksesta ulostulevassa osassa sijaitsi ruokasali, sen alla rakennuksen pääsisäänkäynti ja katolla suuri terassi. -- repronegatiivi, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Huvila Matosaaressa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Matosaari
Aiheen aika
1960 - 1963
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N181784
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1960 - 1963
Helsinki, Matosaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus