Haku

Vöyrin sotakoulun opettajia ja oppilaita

Vöyrin sotakoulun opettajia ja oppilaita. Ensimmäinen rivi vasemmalta: jääkärivänrikki Järvinen, jääkäriluutnantti Grahn, jääkäriluutn. Holmqvist, jääkärikapteeni Petrelius, jääkärikapt. Wiljanen, jääkärivänr. Hasselblatt, jääkäriluutn. Wegelius. Toinen rivi: vänr. Tiiska, aliups. Stenman, vänr. Chydenius, vänr.Juselius, luutn. Pomoell, luutn. Nurmi, vänr. Wiberg, vänr. Gallen -Kallela. Kolmas rivi: aliups. Krok, aliups. lönnqvist, aliups. Siggberg, aliups. Johansson, aliups. Hedlund, aliups. Åberg, aliups. von Essen, aliups. Saarinen, aliups. Lindberg, aliups. Silfvenius. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vöyrin sotakoulun opettajia ja oppilaita

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki
Aiheen aika
1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N27034
Mitat
12x16 17x23 23x32
Kuvaustiedot
1918
Helsinki, Helsinki
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus