Haku

lippu; Suomen lippu

Löytynyt Kruununhaan entisen poliisiaseman ullakolta, Mariankatu 3, v. 1974. Komitea (kauppaneuvos Lars Krogius, arkkitehti Eliel Saarinen ja FT Uuno T. Sirelius) ehdotti Suomen valtiolipuksi 8.12.1917 karmiinisinoberipohjalle (tummanpunainen) tankoon päin kääntynyttä Suomen vaakunan leijonaa kullankeltaisin ja valkoisin värein.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lippu; Suomen lippu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIX-497
Mitat
117 x 200 cm
Merkinnät
Valmistus
1917
käsin
villakangas
ommeltu
Käyttö
1917
Mariankatu 3, Kruununhaan entisen poliisiaseman ullakko, löytöpaikka
Aiheet
Luokitus
64 valtio (outline)
lippu (tallenne)