Haku

lippu; Helsingfors Skridskoklubb

Saatekirjeessä: Ludovika ja Walter Jakobssonin jäämistöstä; Helsingfors Skridskoklubbin vanha lippu, jota käytetty Pohjoissataman luistinradalla vuosisadan alussa. Lipun piirtäjä on tuntematon. Lippu on tunnistettavissa vanhoista valokuvista (tiedot lahjoittajalta).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lippu; Helsingfors Skridskoklubb

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIX-607
Mitat
225 x 470 cm
Merkinnät
Valmistus
1900 n.
käsin
villa, pumpuli
ommeltu
Käyttö
1900 -
Pohjoissataman luistinrata
Helsingfors Skridskoklubben Ludovika ja Walter Jakobsson, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus