Haku

Suojeluskunnan paraati Rautatientorilla

Suojeluskunnan paraati Rautatientorilla. Edessä vasemalla suojeluskunnan ylipäällikkö (v.1921 läht.) kenraaliluutnantti Lauri Malmberg, oikealla C.G.E. Mannerheim. Mannerheimin takana eversti G.D. von Essen (suojeluskunnan ylipäällikkönä v. 1918- 1921. Malmbergin takana kenraali Hannes Ignatius. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Roos Rafael / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suojeluskunnan paraati Rautatientorilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Rautatientori.
Aiheen aika
1921 mahd.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N39079
Mitat
10x15
Kuvaustiedot
1921 mahd.
Helsinki, Rautatientori.
Roos Rafael, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus