Haku

Kaisaniemenkadulta; grafiikka

Puisen lankkuaidan takana Mikonkadun ja Kaisaniemenkadun kulmatontin (2a, 2b?) korkeita pihanpuoleisia rakennuksia. Katurakennus luultavasti rakenteilla, koska aidan yli näkyy rakennustelineitä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaisaniemenkadulta; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E147-9
Mitat
22,5 x 29 (29 x 34,5)
Merkinnät
o.a. Reino A. Harsti
Valmistus
1938
mezzotinto
Helsinki, Kaisaniemenkatu 2
Harsti Reino, Tekijä
Aiheet
Luokitus