Haku

Kirkkopuisto; grafiikka

Ruskealla värillä painettu näkymä Yrjönkadulta kohti 1827 valmistunutta väliaikaiseksi tarkoitettua puiden lomasta erottuvaa Vanhaa kirkkoa. Oikealla näkyy vähän Sederholmin hautakappelin seinää ja päätyä sekä sen vieressä J.A. Ehrenströmin suunnittelema kenraalimajuri H.C. Reuterskiöldin hautakivi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirkkopuisto; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E147-18
Mitat
30 x 37 (35,5 x 45,5)
Merkinnät
o.a. Reino A. Harsti, v.a. ensimmäinen versio
Valmistus
1930-luku?
viivasyövytys
Helsinki, Vanha kirkkopuisto
Harsti Reino, Tekijä
Aiheet
Luokitus
maisema (tyyppi)