Haku

rannerengas

Korun aihe "kilpi", on Otto Roland Mellinin ensimmäinen arkeologiasta vaikutteita saanut malli, esiintyy myös rintaneuloissa eri tavoin koristeltuna. Vaikutteet saatu pohjoismaisesta pronssikauden kilvestä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit dia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rannerengas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXV-3516
Mitat
lev. 0,6-2,1 cm, halk. 5,2-5,9 cm
Merkinnät
leimat epäselviä
Valmistus
1863 ?
käsin
metalli kulta, kivi jalokivi timantti, helmi

Suomi, Helsinki
Mellin Otto Roland, valmistaja
Käyttö
1863 ?-
Näyttelyt
1809 - Eri teille. Sederholmin talo 11.6.2003 - 03.09.2006 , Kultaseppämestarit Roland ja Otto Roland Mellin. Helsingin kaupunginmuseo 24.3. - 11.8. 1991, "Uutuusnäyttely". HKM, Ruiskumestarin talo 1984 - 4.6.1985.
Aiheet
Luokitus