Haku

Karta öfver Finlands nya och vackra Hufvudstad Helsingfors År 1836 jemte Fästningen Sveaborg och nämde Stads utseende före År 1808; kartta, Helsingin kartta

Helsingin kartta, jossa kaupunki v.1836 ja ennen v.1808. Merenrannat korostetu sinisellä. Kartassa runsaasti vanhempia paikannimiä ja kulkuväyliä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Karta öfver Finlands nya och vackra Hufvudstad Helsingfors År 1836 jemte Fästningen Sveaborg och nämde Stads utseende före År 1808; kartta, Helsingin kartta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XIV-124
Mitat
kork 39,3 cm, lev 34 cm
Valmistus
1836
teollinen, painettu
paperi
Ruotsi, Stockholm Tukholma
O.L. Hagelstam, Valmistaja
Käyttö
1837 -
Helsinki
Suunnittelu
1836 ennen
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus