Haku

housut; farmarihousut; tytön Lee-farkut

Housuihin ajan tavan mukaan laitettu jatkeet lahkeisiin, koska lahkeiden piti laahata maata. Samoin lukuisat paikat kuuluvat asiaan. Muutostyöt ja korjaukset tehnyt lahjoittaja. Housujen kanssa käytetty paitapuseroa XL-2759.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

housut; farmarihousut; tytön Lee-farkut

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XL-2758
Mitat
pituus 102 cm
Merkinnät
Valmistus
1972
teollinen
tekstiili kangas puuvilla
ompelu
Yhdysvallat
Lee, valmistaja
Käyttö
1972 -
Vainio Katri, Käyttäjä
Näyttelyt
Tunne 1999
Aiheet
Luokitus