Haku

Joulun aika; maalaus

Kuvitteellinen näkymä Sederholmin talon katuovelta, esittävinään ilmeisesti 1700-lukua, vaikka näkyvissä olevat talon toisen kerroksen ikkunoiden eteen sijoitetut balustradit ovat 1860-luvulta. Oveen kolkuttaa miekallaan porvarikaartin jalkaväen univormuun pukeutunut mies, jolla oikeassa kainalossa kaiketi joululahjaksi tarkoitettu puuhevonen. Oven yläpuolella olevasta avonaisesta ikkunasta katsoo keltatukkainen lapsi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Joulun aika; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G56-1
Mitat
38,5 x 28
Merkinnät
o. a. Reijo Kekkonen -98, takana v. y. No 116 "Joulun aika I"
Valmistus
1998
akvarelli
Helsinki, Aleksanterinkatu 16
Kekkonen Reijo, Tekijä
Näyttelyt
Ollut mahdollisesti näytteillä jossain päätellen taakse tehdystä numeromerkinnästä.
Aiheet
Luokitus
532 kuvataide (outline)
tilannekuva (tyyppi)