Haku

Työstä paluu (Hiilisatama); grafiikka

Ruskealla painettu näkymä, jossa hiilisataman portilla töistä kotiin lähteviä miehiä. Vasemmalla suuri hiilikasa ja sen takana nostokurki, keskellä tornimainen rakennus (murskaamo?) ja oikeassa laidassa vartiokojun takana näkyy laituriin kiinnitetyn hiililaivan savupiippu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Työstä paluu (Hiilisatama); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2560
Mitat
42,8 x 33,4 (48,5 x 36)
Merkinnät
o.a. Reino A. Harsti, v.a. 25/50 T.p.l'a.
Valmistus
1936
etsaus (viivasyövytys)
Helsinki,
Harsti Reino, Tekijä
Näyttelyt
Muuttuva Helsinki
Aiheet
Luokitus