Haku

seteli; Tolf Schillingar Specie

No 66329. Sch:12 Sp: Tolf Schillingar Specie äro uti Riksens Ständers Wäxel-Banco insatte, som Sedelhafwaren emot denna Sedel af Banquen utbekommer. Stockholm den 7 Dec 1813. Tolf Schillingar Specie. Kaxitoista Kymmendä Skillingiä. Den som denne Sedel förfalskar eller eftergör, blifwer hängd; efteraparens uptäckande belönas, enligt Kongl. Kungörelsen af d. 20 Decemb. 1754.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2006 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; Tolf Schillingar Specie

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIII-682 -5
Mitat
13,8 x 17,2 cm
Merkinnät
Tolf Schillingar Specie, Kaxitoista Kymmendä Skillingiä, Stockholm den 7 Dec 1813.
Valmistus
1813
paperi
painettu
Ruotsi, Tukholma
Käyttö
1813 -
Aiheet
Luokitus
436 maksuvälineet (outline)
seteli (tallenne)