Haku

Svenska Fruntimmerskolan, II luokan luokkakuva

Svenska Fruntimmerskolan, II luokan luokkakuva. Edessä vasemmalla ensimmäsenä istumassa Anna Nilson, kolmas vasemmalta istumassa Aili Planting, Dora Lagerblad-Mangström ja Hanna Galetsky-Olin. -- vedos, filmi paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hartelin W. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Svenska Fruntimmerskolan, II luokan luokkakuva

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Bulevardi 20
Aiheen aika
1899
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N57062
Mitat
13x18 17x23 21,5x27
Kuvaustiedot
1899
Helsinki, Bulevardi 20
Hartelin W., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus