Haku

pöytä; pirttipöytä

Kuvanveistäjä ja Helsingin kaupunginorkesterin taloudenhoitajana vuosina 1914 - 1948 työskennelleen Elsa Zilliacuksen (18811105, Venäjä - 19691221, Helsinki) ateljeekodin yhden huoneen irtaimistoa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpeg 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; pirttipöytä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIV-694
Mitat
korkeus 72 cm, leveys 136 cm, syvyys 70 cm
Merkinnät
Valmistus
1900 - 1920 -luku ?
käsin
puu havupuu
veisto, hiiltäminen
Käyttö
- 1969
Helsinki, Muukalaiskatu 4 C
Zilliacus Elsa Anna Rosina, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus