Haku

Pihlajatie 23; Helsinki

Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Katujulkisivu on 1930 -luvun ja 1940 -luvun asuinrakennuksissa suosittua, pelkistettyä tyyliä. Struktuurirappaus sekä erilevyisten ikkunoiden sommittelu julkisivussa antavat suoralinjaiselle julkisivulle hieman pehmeämmän ja kodikkaamman ilmeen. Rakennuksessa on satulakatto. 3 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pihlajatie 23; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1940
Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus
1942 ?
Rakennuksen runkona on todennäköisesti tiilimuuri.
Helsinki, Pihlajatie 23
Käyttö
1942 ?
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus