Haku

Pihlajatie 39; Helsinki

Sauna kellarissa, Kari Moilanen, vuosina 1988 - 1989. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Katujulkisivu noudattaa 1940 -luvulla asuinrakentamisessa vallalla ollutta pelkistettyä tyyliä, jota pehmentävät harkitut yksityiskohdat. Symmetrisen julkisivun elementtejä ovat ikkunoiden muodostamat akselit, joita julkisivun kummassakin reunassa olevat, puolisuunnikkaan muotoiset erkkerit kehystävät. Julkisivu on lähes identtinen naapurirakennusten julkisivujen kanssa. Rakennuksessa on satulakatto. 4 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pihlajatie 39; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1945; 1946
Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus
1947 ?
Rakennuksen runkona on todennäköisesti tiilimuuri.
Helsinki, Pihlajatie 39
Käyttö
1947 ?
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus