Haku

Kuusitie 9; Helsinki

Pihasuunnitelma, suunnittelijana Arkkitehtitoimisto Mirja & Pekka Koski-Lammi, vuonna 1980. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Julkisivut edustavat 1940 -luvulla suosittua pelkistettyä tyyliä. Korkeita, suoralinjaisia julkisivuja jäsentävät kadun puolella erilevyisten ikkunoiden muodostamat akselit sekä päädyssä erkkeri. Rakennuksessa on aumakatto. 7 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuusitie 9; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1944; 1945
Uki Heikkinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
1946 ?
Rakennuksen runkona on todennäköisesti tiilimuuri.
Helsinki, Kuusitie 9
Käyttö
1946 ?
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus