Haku

Pihlajatie 34. Kuusitie 6.; Helsinki

Rakennuksessa on alusta lähtien toiminut ravintola Kuusihokki. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Julkisivut ovat naapurirakennusten tapaan 1940 -luvulla suosittua pelkistettyä tyyliä. Korkeita, suoralinjaisia julkisivuja jäsentävät tasaisin välein sijoitetut ikkunat sekä päätyjulkisivun erkkeri. Pohjakerroksen liikehuoneistoja on korostettu suurilla näyteikkunoilla. 7 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pihlajatie 34. Kuusitie 6.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1945
Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus
1945
Rakennuksen runkona on todennäköisesti tiilimuuri.
Helsinki, Pihlajatie 34. Kuusitie 6.
Käyttö
1945
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus