Haku

Suomen kansan edustajat! Kun te nyt olette kokoontuneet ikimuistettavan Keisarin Aleksander II:sen muistopatsasta paljastamaan; Aleksanteri III:n tervehdys

Aleksanteri III lähettänyt tervehdyksen Suomen kansan edustajille suomeksi ja ruotsiksi isänsä Aleksanteri II:n patsaan paljastamisjuhlallisuuksiin. Tervehdys painettu molemmilla kielillä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen kansan edustajat! Kun te nyt olette kokoontuneet ikimuistettavan Keisarin Aleksander II:sen muistopatsasta paljastamaan; Aleksanteri III:n tervehdys

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
W18-221
Mitat
kork 36,5 cm, lev 25,5 cm
Valmistus
1894
teollinen, painettu
paperi
Aleksanteri III, Valmistaja
Käyttö
1894
Helsinki
Suunnittelu
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus