Haku

rattaat; nukenrattaat

Nukenrattaat XLII-248 ovat olleet käytössä Eläintarhan leikkikentällä, joka sijaitsi Helsingintien ja Vauhtitien kulmassa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpeg digikuva 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rattaat; nukenrattaat

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLII-248
Mitat
mitat kun esine luonnollisessa asennossaan takakenossa: kork. 53,5 cm, lev. 35,5 cm, syv. 58 cm aiemmin mitattuja: istuimen kork maasta 20 cm, käsinojien ja selkätuen korkeus 9 cm, työntöaisan pituus 46,5 cm, pyörien halk 14 cm
Merkinnät
Kädensijaan kaiverrettu A.L. pohjassa maalattu tai tussattu: II
Valmistus
1930 -luku
epäselvä
metalli, puu, vaneri, kumi, vahakangas

Käyttö
1930 -luku
Helsinki, Vauhtitie
Näyttelyt
Leikkipuisto kaikille. Helsingin rakennusviraston näyttelytila 1.6.-27.8.1999
Aiheet
Luokitus