Haku

Helsingfors svenska hjälpskolanin oppilaiden valmistamia töitä

Helsingfors svenska hjälpskolanin oppilaiden valmistamia töitä. Apukoulujen ja koulukotien oppilastöiden näyttely. Erityisopetuksen tavoitteena oli, että oppilaat pystyivät koulun jälkeen elättämään itsensä. Käytännöllisten aineiden ja erityisesti käsitöiden osuus korostui siksi erityisopetuksessa. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietinen Aarne Oy / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingfors svenska hjälpskolanin oppilaiden valmistamia töitä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki
Aiheen aika
1930 -luvulla
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N7343
Mitat
10x15
Kuvaustiedot
1930 -luvulla
Helsinki, Helsinki
Pietinen Aarne Oy, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus