Haku

leikkiauto; vieteriauto; Schuco Kommando Anno 2000

Käyttäjä kutsui autoa myös puhallusautoksi katossa olevan tuuletusritilän vuoksi. Käyttäjän vanhemmat olivat ennen talvisotaa laivamatkalla Stettinissä, josta ostivat auton tuliaisiksi pojalleen. Mallia tehtiin vuosina 1933 - 1943

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkiauto; vieteriauto; Schuco Kommando Anno 2000

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
H18-2
Mitat
kork 4 cm, lev 4,5 cm, pit14 cm
Merkinnät
Auton pohjassa ; Schuco Kommando 2000 D.R.Patente Ang.Brevete France S.G.D.G Patents Appl. for England - U.S.A - Sverige - Italia, Österreich - Schweiz - Nederland C.S.R. - Belgique- Polska- Japan made in Germany
Valmistus
1933 - 1939
Teollinen
metalli pelti

Saksa, Nürnberg
Schuco, valmistaja Müller Heinrich, suunnittelija
Käyttö
1930 - 1940 -luku
Helsinki Munkkiniemi
Rousti Kyösti, käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Helsingin valitut palat 13.5. 2016 - ?, Enemmän funkista Reino. Helsingin kaupunginmuseo 14.2.2012 - 13.1.2013 . Raitioliikennemuseo 2002-2007.
Aiheet
Luokitus