Haku

Etualalla Ruoholahdenranta ja Hietalahti

Etualalla Ruoholahdenranta ja Hietalahti. Taustalla Enso-Gutzeit Oy:n tilaama matkustaja-autolautta GTS Finnjet (24605 brt) rakenteilla Oy Wärtsilä Ab:n Helsingin (Hietalahden) telakalla. Finnjet (Helsinki) oli maailman ensimmäinen kaasuturbiinikoneistolla varustettu matkustaja-alus, se saattoi liikennöidä 30 solmun nopeudella. Finnjet valmistui vuonna 1977. Alus liikennöi Helsinki - Travemünde linjalla. -- negatiivi 2 kpl, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Bonin Volker von / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Etualalla Ruoholahdenranta ja Hietalahti

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Munkkisaarenkatu 3
Aiheen aika
02.1977
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N212761
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
02.1977
Helsinki, Munkkisaarenkatu 3
Bonin Volker von, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus