Haku

Pihanäkymä; piirros

Pihanäkymä kuvattuna Aleksanterinkatu 16:ssa sijainneesta Remanderin talon pihanpuoleisesta ikkunasta kohti kolmelle Elefantin korttelin sisäpihalle. Taustalla oleva rakennus oli Pohjoisesplanadin varrella ollut Heidenstrauchin talo. Keskellä olevien piharakennusten paikalla on nyt Valkoinen sali. Oikealla näkyy talon päätyä vasten Sederholmin talon pihalla oleva halkopino. Talvinen kuutamomaisema, lunta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mv, G35880 Valio Mari HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pihanäkymä; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-91
Mitat
31,2 x 37 cm
52,5 x 67,5 x 2,6 cm
Merkinnät
v.y. 10de November mellan kl 9 och 11 om afton
Valmistus
1856
lyijykynäpiirros
Helsinki, Aleksanterinkatu 16, 18. Pohjoisesplanadi
Wright Magnus von, Tekijä
Näyttelyt
Von Wright taiteilijaveljekset. Retretti 31.5.-27.8.2000; Helsinki kuvissa, 6.5.-10.9.1950 Taidehalli (nro 189)
Aiheet
Luokitus