Haku

Näköala Kaartin kasarmin pihalle; maalaus

Rakennusten ja muurin ympäröimä piha. Edessä vasemmalla portti ja vartiokoju, jossa vahdinvaihto. Keskellä pihaa matala tallirakennus, jonka takaa näkyy Kasarmikadun toisella puolella oleva asuintalo. Pihalla marssivia sotilaita erilaisissa muodostelmissa, tallin seinustalla vasemmalla tykkejä(?) ja oikealla puolen ambulanssi. Maalattu taiteilijan Fabianinkatu 3:ssa vastapäätä kasarmia sijainneen asunnon ikkunasta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15273 Yehia Eweis HKM 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näköala Kaartin kasarmin pihalle; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1219
Mitat
81 x 65,5
97,2 x 81,6
Merkinnät
a.o. Cawén -30
Valmistus
1930
öljy pahville
Helsinki, Fabianinkatu 2. Kasarmikatu 17, 26.
Cawén Alvar, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988; Förändringarnas Helsingfors / Hässelby slott, Tukholma 1989 Maalauksia museon kokoelmista, Hakasalmen huvila, vuonna 1965.
Aiheet
Luokitus