Haku

Villa Wismar Kaivopuistossa

Villa Wismar Kaivopuistossa. Huvilan on suunnitellut arkkitehti Fritz Lüsch. Seidenschnurien rakennuttama, 1909 valmistunut huvila oli perheen kotina vuoteen 1940 asti. -- repronegatiivi, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Villa Wismar Kaivopuistossa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Itäinen Kaivopuisto 23
Aiheen aika
1940 noin
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N192001
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1940 noin
Helsinki, Itäinen Kaivopuisto 23
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus