Haku

seteli; Tjugu Kopek, Kaxi Kymmendä Kopekaa

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

seteli; Tjugu Kopek, Kaxi Kymmendä Kopekaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
H56-65
Mitat
9,5 x 12 cm
Merkinnät
År 1834, No 37012, Tjugu Kopek, UTI STORFURSTENDÖMET FINLANDS WÄXEL-DEPOSITIONS-OCH LÅNE-BANK ÄR INSATT EN SUMMA AF TJUGU KOPEK KEJSERLIGA RYSKA BANKO-ASSIGNATIONER, HVILKA 20 KOPEK INNEHAFVAREN HÄRAF HAR ATT ÅTERBEKOMMA. Kaxi Kymmendä Kopekaa, 20KOP: Allekirjoitukset: Claes Gripenberg, Urb. Fleege.
Valmistus
1834
teollinen
paperi
painettu
Suomi, Helsinki
Finlands Wäxel- Depositions- och Låne-Bank
Käyttö
1834 -
Aiheet
Luokitus