Haku

Eteläsatama; maalaus

Näkymä Kaivopuiston myllytontilta nykyisen Olympialaiturin yli kohti Eteläsatamaa. Makasiinilaiturissa näkyy laivojen savupiippuja ja kauempana Pohjoisesplanadin taloja ja Tuomiokirkko (Nikolainkirkko, Suurkirkko). Etualalla on vihreää kasvillisuutta ja

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Richert Heidi / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläsatama; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
F85-1
Mitat
38,5 x 46,5
48 x 56
Merkinnät
v.a. Torger 36; kiilakehyksessä ks. lisätiedot
Valmistus
1936
öljy kankaalle
Helsinki, Eteläsatama, Myllytie
Enckell Torger, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 14.9.2004-12.2.2006
Aiheet
Luokitus