Haku

Helsingin Saksalainen koulu eli Deutsche Schule Helsinki

Helsingin Saksalainen koulu eli Deutsche Schule Helsinki. "Hindenburghaus".; Malminkatu 14; Helsinki -- Arkkitehti Runar Eklundin vuonna 1932 suunnittelema ja vuonna 1933 valmistunut Helsingin saksalainen koulu oli arkkitehdin viimeinen työ. Vuosina 1976 - 1979 tehtiin arkkitehti Walter Schnitzlerin suunnittelema peruskorjaus, jossa rakennusta korotettiin.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maria Ylikoski / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2000
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Saksalainen koulu eli Deutsche Schule Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1932
Runar Eklund, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Walter Schnitzler vuosina 1976 - 1979., Muu suunnittelija
Valmistus
1933

Helsinki, Malminkatu 14
Käyttö
1933
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus