Uspenskin katedraali ja Suomen rahapaja; grafiikka

Näkymä Kappatorilta Uspenskin katedraalille ja Suomen rahapajalle. Etualalla toria, jonka keskellä Keisarinnan kivi. Torilla jalankulkijoita ja hevosvaunuja. Taka-alalla vasemmalla kallioisella mäellä Uspenskin katedraali, oikealla rannassa Suomen rahapajan rakennuksia. Oikeassa reunassa näkyy Kauppatorin laiturin laivoja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uspenskin katedraali ja Suomen rahapaja; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-23
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka NYA RYSKA KYRKAN OCH MYNTHUSET.; ky 23.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Kauppatori.
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G18067 Riitta von Koch HKM 2012