Haku

Sisarukset Ellen (1904-1982) ja Edith (1906-1937) Helminen ja Topi-koira kuvattuna valokuvausteljeessa

Sisarukset Ellen (1904-1982) ja Edith (1906-1937) Helminen ja Topi-koira kuvattuna valokuvausteljeessa. Helmisen perheessä Topi-koira muistettiin pitkään viisaudestaan ja oveluudestaan. Se osasi esimerkiksi varastaa jouluna kuusesta suklaakäpyjä vetämällä sisukset varovasti hampaillaan ulos ja jättämällä päällyspaperin paikoilleen. -- repronegatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sisarukset Ellen (1904-1982) ja Edith (1906-1937) Helminen ja Topi-koira kuvattuna valokuvausteljeessa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki
Aiheen aika
1915 n
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N252255
Mitat
obs 18x24
Kuvaustiedot
1915 n
Helsinki, Helsinki
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus