Haku

Siltavuorensatama, Siltavuorenranta

Siltavuorensatama, Siltavuorenranta. Siltavuorenkatu (nykyinen Kirjatyöntekijänkatu) 14, 12, 10, 8, 6. Taustalla Sompasaari, Nihti ja Korkeasaari. Kuvattu Siltavuorelta itään. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Brander Signe HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltavuorensatama, Siltavuorenranta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kirjatyöntekijänkatu 14, 12, 10, 8, 6.
Aiheen aika
1907
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N79
Mitat
30 x 22,34
Kuvaustiedot
1907
Helsinki, Kirjatyöntekijänkatu 14, 12, 10, 8, 6.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus