Sökning

Panoraama Kallion kirkon tornista länsilounaaseen

Panoraama Kallion kirkon tornista länsilounaaseen. Vasemmalla Suonionkatu; keskellä Kolmas linja 19, 21, 23 pihan puolelta. Tornitalot Toinen linja 17, 19, 21, 23-25. Taustalla Kaupunginteatteri ja Eläintarhan huvilat. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Hakli Kari / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Panoraama Kallion kirkon tornista länsilounaaseen

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Kolmas linja 19, 21, 23, Toinen linja 17, 19, 21, 23-25
Datum för ämne
1987
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N201973
Mått
12x18 18x24
Bildinformation
1987
Helsinki, Kolmas linja 19, 21, 23, Toinen linja 17, 19, 21, 23-25
Hakli Kari, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation