Sökning

Vallila 7, 3, 2 ja Vallilan kansakoulu

Vallila 7, 3, 2 ja Vallilan kansakoulu. Kuvattu nykyisen Mäkelänkatu 2:n kohdalta pohjoiseen. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Vallila 7, 3, 2 ja Vallilan kansakoulu

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Mäkelänkatu 2. Hämeentie 60.
Datum för ämne
1909
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N436
Mått
30 x 22,3
Bildinformation
1909
Helsinki, Mäkelänkatu 2. Hämeentie 60.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation