Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Laivurinkadun ja Pietarinkadun risteys

Laivurinkadun ja Pietarinkadun risteys. Kuvattu nykyisen Chydeniuksentien ja Juhani Ahon tien risteyksen kohdalta itään. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Laivurinkadun ja Pietarinkadun risteys

Laivurinkadun ja Pietarinkadun risteys. Kuvattu nykyisen Chydeniuksentien ja Juhani Ahon tien risteyksen kohdalta itään.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
N447
Mitat
30 x 22,39
Kuvaustiedot
1909
Helsinki, Laivurinkatu 17, 19. Pietarinkatu 23, 26.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1909
Aiheet
Luokitus