Haku

Kadunrakennustyömaa Hakasalmenkadulla eli nykyisen Keskuskadun kohdalla vuonna 1921.

Kadunrakennustyömaa Hakasalmenkadulla eli nykyisen Keskuskadun kohdalla vuonna 1921. 1920-luvulla Helsinkiä rakennettiin ja uudistettiin ahkerasti. -- negatiivi, nitraatti, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kadunrakennustyömaa Hakasalmenkadulla eli nykyisen Keskuskadun kohdalla vuonna 1921.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N1902
Mitat
11x8
Kuvaustiedot
1921
Helsinki, Keskuskatu
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Helsinki, Keskuskatu
Aiheen aika
1921
Aiheet
Luokitus