Helsingin olympialaiset 1952.

Helsingin olympialaiset 1952. Ulkomaalaisia kisavieraita Linnanmäen huvipuistossa vedenneitoja pudottamassa. -- negatiivi, filmi, mv

Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Helsingin olympialaiset 1952.

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Tivolikuja 1. Tivolitie 10.
Datum för ämne
1952
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N210078
Mått
6x6
Bildinformation
1952
Helsinki, Tivolikuja 1. Tivolitie 10.
Bonin Volker von, Valokuvaaja
Ämnen