Haku

Ruotsin prinsessat Sibylla, Desiré ja Birgitta vierailulla Suomessa

Ruotsin prinsessat Sibylla, Desiré ja Birgitta vierailulla Suomessa. Autoklubin järjestämät juhlaillalliset Kalastajatorpalla. Prinsessa Desiré tanssilattialla. Autoklubin toiminnanjohtaja Pauli Ervi näkyy tanssilattialla, kuvan oikeassa reunassa. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Bonin Volker von / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ruotsin prinsessat Sibylla, Desiré ja Birgitta vierailulla Suomessa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kalastajatorpantie 1.
Aiheen aika
09.06.1955
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N210271
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
09.06.1955
Helsinki, Kalastajatorpantie 1.
Bonin Volker von, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus