Haku

Liikennettä Lauttasaaren sillalla

Liikennettä Lauttasaaren sillalla. Kuvan keskellä linja-autojen välissä ajaa BelAir-merkkinen auto katollaan pyöreä bassorummun kotelo. Kyseessä lienee Lauttasaaressa asunut laulaja Olavi Virta, joka omisti tuollaisen harvinaisen "amerikanraudan". -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Bonin Volker von / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liikennettä Lauttasaaren sillalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lauttasaaren silta
Aiheen aika
06.1960
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N210496
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
06.1960
Helsinki, Lauttasaaren silta
Bonin Volker von, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus