Haku

Kirstinkatu; grafiikka

Talvinäkymä. Etualalla luminen Kirstinkatu, joka päättyy Castreninkatuun. Oikealla yksikerroksinen Kirstinkatu 2, taempana kaksikerroksinen Castreninkatu 9 ja kolmikerroksinen N:o 7. Niiden yli näkyy Neljännen linjan taloja. Kadulla jalankulkijoita.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirstinkatu; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1937
Mitat
20 x 25 paperi 27 x 31,5
43 x 53,1 x 0,7
Merkinnät
a.o. Ilppo Heikuri -59, a.v. II.16/20 T.p.l'a.; y.o. I.10.
Valmistus
1959
väripuupiirros
Helsinki, Kirstinkatu 2. Castreninkatu 7, 9.
Heikuri Ilppo, Tekijä
Näyttelyt
Muuttuva Helsinki marraskuu 1987 - 1988 (luettelo, kuva 210)
Aiheet
Luokitus