Sökning

Kirstinkatu; grafiikka

Talvinäkymä. Etualalla luminen Kirstinkatu, joka päättyy Castreninkatuun. Oikealla yksikerroksinen Kirstinkatu 2, taempana kaksikerroksinen Castreninkatu 9 ja kolmikerroksinen N:o 7. Niiden yli näkyy Neljännen linjan taloja. Kadulla jalankulkijoita.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kirstinkatu; grafiikka

Sparad:
Materialtyp Grafik
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-1937
Mått
20 x 25 paperi 27 x 31,5
43 x 53,1 x 0,7
Anteckningar
a.o. Ilppo Heikuri -59, a.v. II.16/20 T.p.l'a.; y.o. I.10.
Bruk
1959
väripuupiirros
Helsinki, Kirstinkatu 2. Castreninkatu 7, 9.
Heikuri Ilppo, Tekijä
Utställningar
Muuttuva Helsinki marraskuu 1987 - 1988 (luettelo, kuva 210)
Ämnen
Klassifikation