Haku

Talo Hakaniemessä; grafiikka

Sörnäisten rantatie 5, harmaa punakattoinen nelikerroksinen kivitalo nähtynä kadun toiselta puolen. Sen vieressä vasemmalla puolen näkyy hieman kaksikerroksista puutaloa, n:o 3, ja oikealta siihen liittyy kaksikerroksinen, luultavasti tiilestä oleva rakennus, n:o 7. Kaikki rakennukset purettu myöhemmin. Painovärinä mustan ja punaisen lisäksi harmaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talo Hakaniemessä; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1935
Mitat
24,7 x 21, paperi 34,2 x 26
53,1 x 43
Merkinnät
a.o. Ilppo Heikuri 58; a.v. 1/5 T.p.l'a
Valmistus
1958
väripuupiirros
Helsinki, Sörnäisten rantatie 5
Heikuri Ilppo, Tekijä
Näyttelyt
Muuttuva Helsinki marraskuu 1987-1988 (luettelo, kuva 208)
Aiheet
Luokitus