Haku

Uudenmaankatu 8, piha; maalaus

Aution pihan vasemmalla puolen talousrakennusten rivi. Oikealla puolen näkymä päättyy Uudenmaankadun varrella olevaan asuinrakennukseen ja porttiin tai lankkuaitaan. Tontti on puolet paikalle rakennetun Kustannusosakeyhtiö Otavan toimitalon tontista. Kuvan alla teksti Nylandsgatan N:o 8

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uudenmaankatu 8, piha; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-194
Mitat
11 x 22 (17,3 x 25,4)
Merkinnät
v.a. RÅ fec; o.a. 1909
Valmistus
1909
tussipiirustus ja akvarelli
Helsinki, Uudenmaankatu 8, 10.
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Aiheet
Luokitus