Haku

Uudenmaankatu 6, piha; maalaus

Pihanäkymä, vasemmalla ja oikealla yksikerroksinen puurakennus. Niiden välissä aukeaa piha, jota reunustaa rivi ulkorakennuksia. Oikealla sijaitsevan rakennuksen seinässä vesijohto. Vasemmalla pyykkiä kuivumasa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit dia Esko Toivari 2003, laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uudenmaankatu 6, piha; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-196
Mitat
15,8 x 27,2 (34,7 x 40,7)
Merkinnät
o.a. RÅ fec; kuvan alla: Nylandsgatan N:o 6 ja 1909
Valmistus
1909
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Uudenmaankatu 6.
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila; Ranckenin perusnäyttely ?; Kaupungin laitamilta 1982, Ruiskumestarin talo
Aiheet
Luokitus