Haku

Kristianinkatu idästä päin; maalaus

Katua reunustaa oikealla talorivi, etualalla Välikadun kulma. Vasemmalla kallio ja kivipengerrys, jonka päällä kivi- ja puutaloja. Kadulta nousevat portaat penkereelle. Aivan edessä vasemmalla kadun tasossa olevan rapatun rakennuksen kulmaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G33087 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kristianinkatu idästä päin; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-290
Mitat
15,8 x 28,3 (32,3 x 40,5)
Merkinnät
o.a. RÅ. fec.; kuvan alla: Kristiansgatan i Kronohagen från öster sekä 1907
Valmistus
1907
akvarelli
Helsinki, Kristianinkatu 4-14, 5-7, Välikatu 2
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila; (aiemmat perusnäyttelyt?); Helsinki kuvissa 6.5.-10.9.1950 n:o 225 Helsingin Taidehalli; Kaupungin laitamilta 1982 Ruiskumestarin talo
Aiheet
Luokitus